Jeanne en ProvenceIris & Néroli Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Jeanne en Provence Iris & Néroli Eau de Parfum hölgyeknek
Jeanne en Provence Iris & Néroli Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
7 100Ft

Spóroljon 28%
100 ml
5 110Ft

Raktáron | 5 110,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JEP03441
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Minden nő megérdemli a gyönyörű virágokból készült csokrot. A női Jeanne en Provence Iris & Néroli eau de parfum olyan mintha a legszebb virágokból lenne összefonva, melyek egy cseppnyi romantika és a teljes érzékiség együttesét alkotják.

  • virágos illat
  • a romantikus nő értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
virágos

Francia parfümök, illatos szappanok és tusfürdők, amelyek különleges élménnyé varázsolják a mindennapos tisztálkodást. Ez a Jeanne en Provence márka, amely Grasse-ból, a parfümök fővárosából származik.

A Jeanne en Provence márka története 1978-ban kezdődött. Bernard Perrin alapította, aki Provence környéki tipikus alapanyagokból készült, első osztályú parfümöket szeretett volna kínálni vásárlóinak. 2012-ben fia kibővítette a Jeanne en Provence márka kínálatát első osztályú kozmetikumokkal, amelyekhez a Grasse környéki növényeket és tiszta esszenciális olajokat használ. 

Próbálja ki például a Jeanne en Provence Acqua férfi Eau de Toilette-et, a Jeanne en Provence Verveine Cédrat női illatot vagy bármelyik illatos szappanukat.