Jeanne Arthes Skil Vanilla Ice Cream testápoló spray hölgyeknek

Jeanne Arthes Skil Vanilla Ice Cream testápoló spray hölgyeknek
Jeanne Arthes Skil Vanilla Ice Cream testápoló spray hölgyeknek
250 ml

Kód: JAR05263 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Jeanne Arthes Skil Vanilla Ice Cream
Összetétel

Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz! A női Jeanne ArthesSkilVanilla Ice Cream testspray az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője.

  • édes illat
  • a romantikus nő értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tej, vanília
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
karamell
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília
Az illat fajtája
gourmand

Jeanne Arthes a márkáról

Francia parfümök, amelyek hangsúlyozzák a báját és kiemelik az egyéniségét. Ezek a Jeanne Arthes márka illatai, amelyek között Ön is könnyen megtalálhatja a kedvencét kedvező áron.

A Jeanne Arthes márka története 1978-ban kezdődött a francia Grasse-ban, a parfümök világhírű bölcsőjében. Alapítója, Bernard Perrin egy olyan sikeres vállalat alapjait fektette le, amely ma már több mint 100 illatot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Próbálja ki például a Jeanne Arthes Amore Mio női gyümölcsös illatot, a népszerű Jeanne Arthes Sexy Boy férfi Eau de Toilette-et vagy a Jeanne Arthes Love Generation Rock női Eau de Parfumöt. 

Értékelés Jeanne Arthes Skil Vanilla Ice Cream