Jeanne ArthesSkil Barba Panda testápoló spray hölgyeknek

Jeanne Arthes Skil Barba Panda testápoló spray hölgyeknek
Jeanne Arthes Skil Barba Panda testápoló spray hölgyeknek
250 ml
2 490Ft

Raktáron | 996,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JAR05256
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz! A női Jeanne ArthesSkilBarba Panda testspray az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője.

  • gyümölcsös illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
alma, körte
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, málna
Az illat fajtája
gyümölcsös

Francia parfümök, amelyek hangsúlyozzák a báját és kiemelik az egyéniségét. Ezek a Jeanne Arthes márka illatai, amelyek között Ön is könnyen megtalálhatja a kedvencét kedvező áron.

A Jeanne Arthes márka története 1978-ban kezdődött a francia Grasse-ban, a parfümök világhírű bölcsőjében. Alapítója, Bernard Perrin egy olyan sikeres vállalat alapjait fektette le, amely ma már több mint 100 illatot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Próbálja ki például a Jeanne Arthes Amore Mio női gyümölcsös illatot, a népszerű Jeanne Arthes Sexy Boy férfi Eau de Toilette-et vagy a Jeanne Arthes Love Generation Rock női Eau de Parfumöt.