Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue Eau de Toilette uraknak

4×
Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue Eau de Toilette uraknak
Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue Eau de Toilette uraknak
100 ml
4 510Ft

4 510,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JAR4867 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 07. 30.

Leírás Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue
Összetétel

Aromás, férfias illatot rejt flakonjában a Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue Eau de Toilette uraknak. Kellemes, üde tónusai leginkább a melegebb időjárásban bontakoznak ki, így ideális választás a nyári kirándulásokhoz. Modern illat, amely megnöveli önbizalmát és környezete figyelmét is felkelti.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • aromás-vizes illat
  • nappali viseletre

Illat összetétele
A frissítő citrom illata tölt fel új energiával már az első tónusokban. Egy kis menta társul hozzá amely tökéletesen kiegészíti a szívben található ciprust, rozmaringot és szerecsendiót. A gólyaorr és a levendula könnyedséget kölcsönöz az illatnak. Legtovább bőrén a  fehér pézsma, melengető borostyán és a szantálfa aromája marad meg.

Illat története
Kellemes, nyárias illat amely könnyed, üde és frissítő. A Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue illat 2015-ben jelent meg először. Letisztult férfias illata ideális választás a melegebb időjáráshoz. Minimalista flakonja fehér színt kapott, kék részletekkel, amelyek jól tükrözik vizes tónusait.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, vízi menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus, gólyaorr, levendula, rozmaring, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
aromás, vizes

Jeanne Arthes a márkáról

Francia parfümök, amelyek hangsúlyozzák a báját és kiemelik az egyéniségét. Ezek a Jeanne Arthes márka illatai, amelyek között Ön is könnyen megtalálhatja a kedvencét kedvező áron.

A Jeanne Arthes márka története 1978-ban kezdődött a francia Grasse-ban, a parfümök világhírű bölcsőjében. Alapítója, Bernard Perrin egy olyan sikeres vállalat alapjait fektette le, amely ma már több mint 100 illatot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Próbálja ki például a Jeanne Arthes Amore Mio női gyümölcsös illatot, a népszerű Jeanne Arthes Sexy Boy férfi Eau de Toilette-et vagy a Jeanne Arthes Love Generation Rock női Eau de Parfumöt. 

Értékelés Jeanne Arthes J.S. Magnetic Power Navy Blue4