Jeanne ArthesCassandra Eau de Toilette hölgyeknek

Jeanne Arthes Cassandra Eau de Toilette hölgyeknek
Jeanne Arthes Cassandra Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
4 320Ft

Spóroljon 9%
100 ml
3 890Ft

Raktáron | 3 890,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JAR4849
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Ajándékozza meg magát olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlenül. A női Jeanne Arthes Cassandra eau de toilette a luxus és exkluzivitás megtestesítője. Ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

  • aldehides illat
  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
aldehidek, gyümölcsös tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, aldehides

Francia parfümök, amelyek hangsúlyozzák a báját és kiemelik az egyéniségét. Ezek a Jeanne Arthes márka illatai, amelyek között Ön is könnyen megtalálhatja a kedvencét kedvező áron.

A Jeanne Arthes márka története 1978-ban kezdődött a francia Grasse-ban, a parfümök világhírű bölcsőjében. Alapítója, Bernard Perrin egy olyan sikeres vállalat alapjait fektette le, amely ma már több mint 100 illatot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Próbálja ki például a Jeanne Arthes Amore Mio női gyümölcsös illatot, a népszerű Jeanne Arthes Sexy Boy férfi Eau de Toilette-et vagy a Jeanne Arthes Love Generation Rock női Eau de Parfumöt.