Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop Eau de Parfum hölgyeknek
Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: JAR4844 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop
Összetétel

Kívánjon oda érzékeinek egy kis ínyencséget. A női Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop eau de parfum olyan kellemes tónusokat rejt magában, melyeknek nehéz ellenállni, főleg akkor, ha szereti a különleges édességeket.

  • édes illat
  • keleties illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, fahéj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyömbér, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vattacukor, vanília
Az illat fajtája
orientális

Jeanne Arthes a márkáról

Francia parfümök, amelyek hangsúlyozzák a báját és kiemelik az egyéniségét. Ezek a Jeanne Arthes márka illatai, amelyek között Ön is könnyen megtalálhatja a kedvencét kedvező áron.

A Jeanne Arthes márka története 1978-ban kezdődött a francia Grasse-ban, a parfümök világhírű bölcsőjében. Alapítója, Bernard Perrin egy olyan sikeres vállalat alapjait fektette le, amely ma már több mint 100 illatot kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Próbálja ki például a Jeanne Arthes Amore Mio női gyümölcsös illatot, a népszerű Jeanne Arthes Sexy Boy férfi Eau de Toilette-et vagy a Jeanne Arthes Love Generation Rock női Eau de Parfumöt. 

Értékelés Jeanne Arthes Boum Sweet Lollipop3