Jean Paul GaultierLe Male ajándékszett XXVII. uraknak

Jean Paul Gaultier Le Male ajándékszett XXVII. uraknak
Jean Paul Gaultier Le Male ajándékszett XXVII. uraknak
Ingyenes kiszállítás
38 100Ft

Raktáron | 38 100,00Ft / 1 db, áfával | Kód: JPG04301

Eau de Toilette 200 ml + Eau de Toilette utazó spray 10 ml

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Jean Paul Gaultier Le Male parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • minden férfinak örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 200 ml
  • Eau de Toilette utazó spray 10 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.