Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette uraknak

17×
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette uraknak
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
21 200Ft

Spóroljon 20%
75 ml
16 990Ft

Kód: JPG04037 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 01. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 01. 21.

Jean Paul Gaultier Le Beau parfüm leírása
Összetétel

Az üde, mégis intenzív Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette minden férfit ellenállhatatlanul csábítóvá változtat. A függőséget keltő tonkababok telt aromája egyesül a kókuszfa egyedülálló illatával és a bergamott friss tónusaival.

  • ultra szexi, csábító fás-aromás illat
  • minden férfinek, aki ellenállhatatlannak szeretné magát érezni
  • a női Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum párja
  • 2019-ben került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
A Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette illata a kísértés és csábítás kertjébe ragadja el Önt. Az illatkompozíció fejillatának elsődleges tónusait az üde bergamott adja, amely fokozatosan átváltozik a szívillatba, melyet a kókuszpálma édesen illatozó fája kelt életre. Az elbűvölő tonkababokból áradó alapillat vaníliás árnyalatával édesen melenget.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab
Az illat fajtája
aromás, fás

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier Le Beau17