Jean Paul Gaultier Le Beaueau de toilette uraknak

11×
Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette uraknak
Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
29600Ft

Spóroljon 11%
125 ml
26240Ft

Kód: JPG04036 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 04. 06.
Csomagküldő – átvevőhely
hétfő 2020. 04. 06.

Jean Paul Gaultier Le Beau parfüm leírása
Összetétel

Az üde, mégis intenzív Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette minden férfit ellenállhatatlanul csábítóvá változtat. A függőséget keltő tonkababok telt aromája egyesül a kókuszfa egyedülálló illatával és a bergamott friss tónusaival.

  • ultra szexi, csábító fás-aromás illat
  • minden férfinek, aki ellenállhatatlannak szeretné magát érezni
  • a női Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum párja
  • 2019-ben került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
A Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette illata a kísértés és csábítás kertjébe ragadja el Önt. Az illatkompozíció fejillatának elsődleges tónusait az üde bergamott adja, amely fokozatosan átváltozik a szívillatba, melyet a kókuszpálma édesen illatozó fája kelt életre. Az elbűvölő tonkababokból áradó alapillat vaníliás árnyalatával édesen melenget.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab
Az illat fajtája
aromás, fás

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier Le Beau