Jean Paul GaultierClassique Eau de Toilette (limited edition) hölgyeknek

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette (limited edition) hölgyeknek
Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette (limited edition) hölgyeknek
Új
Ingyenes kiszállítás
100 ml
37 190Ft

Raktáron | 37 190,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JPG04325
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier vagy Carolina Herrera termékeket legalább 22 000 Ft értékben, és egy nagyszerű ajándékot választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. Az Jean Paul Gaultier Classique Christmas Collector 2020 eau de toilette bármikor érzékien kifinomult illatba burkolja, amikor úgy érzi, hogy tündökölni akar.

  • keleties illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • limitált kiadás
  • speciális téli kiadás

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.