Japán kozmetikumok és parfümök

Érezze a japán minőséget a saját bőrén! A japán kozmetikumok messze földön híresek arról, hogy mennyire tiszteletben tartják a felhasználók bőrének egészségét. Kerülik az agresszív vegyi vagy illatanyagok alkalmazását, és a természetes alapanyagok, hagyományos receptúrák, valamint a legújabb gyártási technológiák tökéletes összhangját képviselik.

A japán kozmetikumokhoz hasonlóan a japán parfüm készítésénél is nagy hangsúlyt fektetnek a válogatott összetevők minőségi feldolgozása. Hagyja magát elbűvölni az olyan japán alapanyagok szokatlan illatával, mint a hinoki fából készült olaj, a japán sakura cseresznyevirág vagy a japán szilva. A japán parfüm ellenállhatatlan tisztaságot és kifinomultságot kölcsönöz viselőjének.

A notino.hu a Shu Uemura, Shiseido, Sensai, Annayake és Masaki Matsushima japán márkák termékeit kínálja önnek. Próbálja ki a leghíresebbeket közülük!

A japán márkák egyik legismertebb képviselője a Shiseido a luxusparfümök, valamint arc-, test- és hajápoló készítmények tradicionális gyártói közé tartozik. Rendkívül népszerű például a márka pórusokat összehúzó és bőrt kisimító Shiseido Ibuki arckrémje.

A Sensai márka a hialuronsav kutatásban a világvezetők közé tartozik. Igen népszerű a Sensai Cellular Performance Standard ránctalanító arckrémje.

Érdeklik az ázsiai kozmetikumok? A notino.hu széles termékkínálatából garantáltan elnyerik a tetszését a minőségi koreai kozmetikumok!

teljes szöveg szöveg elrejtése

12 3 15

12 3 4 5 15 Továbbiak megtekintése