JaguarStance Eau de Toilette uraknak

1×
Jaguar Stance Eau de Toilette uraknak
Jaguar Stance Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
21 000Ft

Spóroljon 56%
100 ml
9 040Ft

9 040,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JAG00802 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 29.

Leírás Jaguar Stance
Összetétel

Teljesen kezében tartja a jövőjét és tisztában van vele, hogyan adhatja neki a legjobb formát. Ugyanakkor engedje meg, hogy a férfi Jaguar Stance eau de toilette kísérje a legjobban vágyott dolgok létrehozásában, és minden egyes lépésénél hangsúlyozza a kreativitását és független egyéniségét.

  • keleties színezetű, fás illat
  • olyan férfiaknak, akik saját szabályokat állítanak fel maguknak
  • az üvegcse a Jaguar I-Pace car gépkocsi vizuális elemeit hordozza

Az illat összetétele
Már rögtön a nyitányában elbűvöli az érzékeit a ropogós alma illatával kísért és csipetnyi szerecsendióval fűszerezett, zamatos mandarin. Ezután átveszi az uralmat az édesen melengető és kissé füstös vetiver, valamint a bársonyos pacsuli és kasmírfa. A felejthetetlen illatélményről később az illatkompozíciót lezáró, melengető vanília, érzéki pézsma és ámbra gondoskodik.

Az illat története
Az a férfi, akinek ez a parfüm készült, nyitott az inspirációkra, ugyanakkor ő maga is inspiráló. Tökéletes kapcsolatban áll az egész világgal, mégis két lábbal áll a földön és a jelenben él.

A Jaguar Stance parfüm így hitelesen és öntudatosan fejezi ki szabadelvű viselője stílusát. Ez a férfiasan fás illat az élete minden izgalmas pillanatát tökéletesen érzékien idézi meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, kardamon, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vetiverfű, pacsuli, kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília, borostyán
Az illat fajtája
fás

Jaguar a márkáról

Jaguar parfümök|Jaguar - A Nagy - Britannia - i Jaguar luxusautó gyártó cég 1922 - ben alapult, de ezt az elnevezést, csak 1945 - től viseli. Sir William Lyons és William Walmsley belekezdtek a luxusautók és sportautók gyártásába, melyek az idő múlásával nagyon keresettek lettek. A Jaguart megkedvelte sok híresség is. Az első Jaguar parfüm 1986 - ban keletkezett. Ugyanúgy, mint a cég autói, a parfümök is nagyon jó minőségűek, eredetiek, tele erővel és gazdagsággal. A Jaguar illatok nemcsak a férfiaknak készülnek, hanem ezt a luxus márkát szívesen használják a hölgyek is, akiket lenyűgözött az illat egyedülálló érzékisége.

Értékelés Jaguar Stance