Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette uraknak

Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette uraknak
Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette uraknak
100 ml
8 340Ft

8 340,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JAG00456 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

Leírás Jaguar Pace Accelerate
Összetétel

A férfi Jaguar Pace Accelerate eau de toilette illatával még akkor is átélheti azt az izgalmat, amit akkor érez az ereiben, amikor rátapos a gázpedálra, ha éppen nem a volán mögött ül. Engedjen meg magának egy kis adrenalint, feszültséget és versenyenergiát. Felkészülni, vigyázz, rajt!

  • aromás fougère illat a száguldó kerekek kedvelőinek
  • olyan férfiaknak való, akik nem menekülnek el a kihívások elől és mindig ragyogni akarnak
  • nappali viseletre ideális

Az illat összetétele
Már az első illatjegyek felkeltik Önben a sebesség iránti vágyat, és ez az édesen citrusos bergamott, mandarin és citromfa érdeme. Az illat még akkor sem lassít egy másodpercre sem, amikor a fehér bors és a koriander fűszeres jegyei átveszik a vezetést. Melengetően fás hullámain elviszi egészen a vetiver és pézsma alkotta teljes lezárásig.

Az illat története
A Jaguar Pace Accelerate parfüm megalkotásához a Jaguar sportkocsik dinamikája és sebessége szolgáltatta az inspirációt. Ez az érzéki és aromás eau de toilette olyan feltűnően karizmatikus férfiaknak készült, akikből nem hiányzik az öntudat. Számukra ez az illat egy ellenállhatatlan kihívás, hogy növeljék a sebességet, mivel csak így érhetik el a megfelelő tempót!

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citromfa, mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fehér bors, koriander
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Jaguar a márkáról

Jaguar parfümök|Jaguar - A Nagy - Britannia - i Jaguar luxusautó gyártó cég 1922 - ben alapult, de ezt az elnevezést, csak 1945 - től viseli. Sir William Lyons és William Walmsley belekezdtek a luxusautók és sportautók gyártásába, melyek az idő múlásával nagyon keresettek lettek. A Jaguart megkedvelte sok híresség is. Az első Jaguar parfüm 1986 - ban keletkezett. Ugyanúgy, mint a cég autói, a parfümök is nagyon jó minőségűek, eredetiek, tele erővel és gazdagsággal. A Jaguar illatok nemcsak a férfiaknak készülnek, hanem ezt a luxus márkát szívesen használják a hölgyek is, akiket lenyűgözött az illat egyedülálló érzékisége.

Értékelés Jaguar Pace Accelerate