Jaguar Classic Gold Eau de Toilette uraknak

5×
Jaguar Classic Gold Eau de Toilette uraknak
Jaguar Classic Gold Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
9 090Ft

Spóroljon 56%
100 ml
4 040Ft

4 040Ft / 100 ml, áfával
Kód: JAG0059 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Jaguar Classic Gold parfüm leírása
Összetétel

Uraim, vegyék magukat körbe ezzel a fényűző illattal, amely minden lépésüknél példás társuk lesz. A Jaguar Classic Gold eau de toilette megállja a helyét a kemény, férfias szórakozáskor, de a diszkrét és elegáns eseményeken is, akár egy romantikus randevún is.

  • gyümölcsös és fás jegyekkel kísért, aromás illat
  • olyan férfiaknak, akik nem félnek a céljuk felé haladni
  • egész napos használatra ideális

Az illat összetétele
Elsőként a citrusos tónusok tökéletes összjátéka mutatkozik be – a frissítő bergamott, a zamatos zöld citrom és az alma egyszerűen tökéletes kombinációt alkotnak. Az illat szívében a melengető tíkfa és a finom narancsvirág bontakoznak ki, amelyekre a csábító pézsma, a gyengéd vanília és az egzotikus pacsuli válaszol.

Az illat története
A Jaguar Classic Gold eau de toilette illatkompozíció mögött az ismert parfümőr, Dominique Preyssas áll. 2013-ban látott világot, és állt be az elsősorban fényűző autóiról ismert Jaguar márka többi illatának sorába.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tíkfa, narancsfa virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, pézsma, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, gyümölcsös, fás

Jaguar a márkáról

Jaguar parfümök|Jaguar - A Nagy - Britannia - i Jaguar luxusautó gyártó cég 1922 - ben alapult, de ezt az elnevezést, csak 1945 - től viseli. Sir William Lyons és William Walmsley belekezdtek a luxusautók és sportautók gyártásába, melyek az idő múlásával nagyon keresettek lettek. A Jaguart megkedvelte sok híresség is. Az első Jaguar parfüm 1986 - ban keletkezett. Ugyanúgy, mint a cég autói, a parfümök is nagyon jó minőségűek, eredetiek, tele erővel és gazdagsággal. A Jaguar illatok nemcsak a férfiaknak készülnek, hanem ezt a luxus márkát szívesen használják a hölgyek is, akiket lenyűgözött az illat egyedülálló érzékisége.

Értékelés Jaguar Classic Gold5