Ugrás a fő tartalomhoz
Jaguar Classic Electric Sky Eau de Toilette uraknak
Jaguar Classic Electric Sky Eau de Toilette uraknak
Jaguar Classic Electric Sky Eau de Toilette uraknak
Jaguar Classic Electric Sky Eau de Toilette uraknak
Fej
lila levél, grapefruit, szecsuáni bors
Szív
gólyaorr, levendula, muskotályzsálya
Alap
borostyán, tölgymoha, tonkabab
Az illat fajtájacitrusos, virágos, fás

Friss, mágneses illat a mindig új érzéseket kereső férfiak számára. A Jaguar Classic Electric Sky Eau de Toilette azoknak az uraknak készült, akik mindig mozgásban vannak, és tudják, hogy az életben a megfelelő idő mindig a jelen pillanat. 

  • Alexandra Monet alkotta meg
  • a határtalan égbolt inspirálta
  • elegáns, izgalmas illat 

Az illat összetétele:
A lédús grapefruit hűsítő fröccsenése nyitja az illatot, amelyet friss zöld ibolyalevél erősít. Egy csipetnyi szecsuani bors váratlan, teljesen kortárs izgalmat ad, pikáns, szikrázó fémes hatásával. Az illat szíve hűvös és szexi kontrasztokkal teli, a tiszta, aromás francia levendula, menta, és citromfű jelenlétében. A tonkabab a mandula, a dohány és a széna akcentusaival hozzáteszi lágy érzékiségét az alapjegyekhez, amelyet a borostyánfa és a moha ultramodern keveréke erősítik. 

Az illat története:
Az illat viselője egy igazi kalandor, aki világot járva az epikus látványokat és a leglátványosabb élményeket keresi – legyen az egy mesés koktél vagy egy lélegzetelállító kilátás az éjszakai városra. Az éjszaka titokzatossága és a városi fények ihlették Alexandra Monet-et, aki a kompozíció megalkotója.

JaguarClassic Electric Sky Eau de Toilette uraknak

3×
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: LAL02416