Jaguar Classic Chromite Eau de Toilette uraknak

4×
Jaguar Classic Chromite Eau de Toilette uraknak
Jaguar Classic Chromite Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
9 090Ft

Spóroljon 52%
100 ml
4 280Ft

4 280,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JAG00362 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 21 000 Ft értékben parfümöt és a kosarában egy 5 ml-es újratölthető parfümszórót választhat ajándékkent kedvenc illatának.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Jaguar Classic Chromite
Összetétel

A kanyargós, izgalmas hegyi utak inspirálták a Jaguar Classic Chromite illatát. A kalandok és az autók kedvelői rögtön bele szeretnek majd ebbe az Eau de Toilette uraknak. Képzelje el a hűvös szelet, szürke, csillogó aszfaltot, a kerekek nyomát amelyet az autó hagy maga után. Minden érzékét elvarázsolja a Jaguár illata.

  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • elsősorban hűvösebb időjáráshoz
  • modern magabiztos férfinak

Illat összetétele:
Az illat első tónusai a lédús mandarint és az almát kombinálják a tömjén illatával. A Jaguar Classic Chromite szívében kibontakozik a cédrus és a csábító pacsuli. Legtovább bőrén pedig az illat alapjában található ambroxan, tonkabab és a különleges, édeskés praliné illata marad meg.

Illat története:
Az illatot olyan férfiaknak alkották, akik a kihívásokat izgalmas kalandként látják. Igazán férfias, orientális illatot rejt flakonjában a Jaguar Classic Chromite. A flakon dizájnja is férfias, titokzatos fekete és fém színének köszönhetően. Illata főként a hűvösebb időjárásban bontakozik ki. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tömjén, mandarin, zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, ambroxan, praliné
Az illat fajtája
orientális, fás

Jaguar a márkáról

Jaguar parfümök|Jaguar - A Nagy - Britannia - i Jaguar luxusautó gyártó cég 1922 - ben alapult, de ezt az elnevezést, csak 1945 - től viseli. Sir William Lyons és William Walmsley belekezdtek a luxusautók és sportautók gyártásába, melyek az idő múlásával nagyon keresettek lettek. A Jaguart megkedvelte sok híresség is. Az első Jaguar parfüm 1986 - ban keletkezett. Ugyanúgy, mint a cég autói, a parfümök is nagyon jó minőségűek, eredetiek, tele erővel és gazdagsággal. A Jaguar illatok nemcsak a férfiaknak készülnek, hanem ezt a luxus márkát szívesen használják a hölgyek is, akiket lenyűgözött az illat egyedülálló érzékisége.

Értékelés Jaguar Classic Chromite4