Jacques BogartBogart Pour Homme Eau de Toilette uraknak

4×
Jacques Bogart Bogart Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Jacques Bogart Bogart Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
9 420Ft

Spóroljon 44%
100 ml
5 200Ft

Raktáron | 5 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JAB0603

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

A férfi Jacques Bogart Bogart Pour Homme Eau de Toilette segít kibontakoztatni az Önben rejtőző férfias erőt és merészséget. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik személyiségét.

  • virágos illat
  • fás illat
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE / PARFUM, WATER / AQUA, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, LIMONENE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, liliom, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, tonkabab, pacsuli, moha
Az illat fajtája
aromás

A Jacques Bogart márka teljesen egyedülálló és hamisítatlan férfi illatokat kínál, mellyel teljesen elkápráztatja környezetét. Első osztályú, kiváló minőségű és hírneves francia parfümök!
A Jacques Bogart luxusparfümök története 1975-re nyúlik vissza. A márka alapítója Jacques Konckier pár ezer frankkal alapította meg a vállalatot. Azért döntött a Jacques Bogart név mellett, hogy a cégnek jó hangzású neve legyen. Az volt a célja, hogy olyan illatot készítsen a férfiaknak, amely eredeti, amilyennel senki nem találkozott még - és ez sikerült is neki.
A Jacques Bogart márka elsőszülöttje a jellegzetes bőr jegyekkel készült "Bogart" férfi illat volt. Ez az illat nagy sikert aratott és már öt évvel később szinte az egész világon árusították. Jacques Bogart műhelyének második illata az "One Man Show" nevet kapta. Az egyedülálló férfi illat fás és dohány jegyeket hordoz, és még előde sikerét is túlszárnyalta.
A Jacques Bogart parfümök igazán különlegesek és tele vannak karizmatikus férfias jegyekkel. Engedje érvényesülni saját egyedi sármját és varázsát a Jacques Bogart férfi parfümökkel!