Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum uraknak

Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum uraknak
Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris Eau de Parfum uraknak
100 ml
34 530Ft

34 530Ft / 100 ml, áfával
Kód: ISM04697 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Nagyszerű ajándékban részesül, ha 25 000 Ft felett vásárol parfümöt a Narciso Rodriguez, Zadig & Voltaire vagy Issey Miyake márkáktól. Válassza ki ajándékát a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 03. 08.

Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris parfüm leírása
Összetétel

Amikor az éjszaka átveszi az uralmat, a Sarkcsillag fénye is megmutatkozik ‒ mert ez a legragyogóbb csillag az összes közül. És ha Ön ekkor egy titokzatos és mély illatra vágyna, számíthat a férfi Issey Miyake Polaris eau de parfum-re, amellyel érzékisége éppúgy kiemelkedik, mint egy csillag a sötét égen.

  • fás illat olyan férfiaknak, akikben egy csipetnyi titokzatosság rejlik
  • az ikonikus Nuit d’Issey intenzívebb újraértelmezése
  • az üvegcse szépsége kiemeli az illat titokzatosságát

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejjegyei mintha csillagokként ragyognának. Először az üde bergamottot érezheti egy csipet borssal és ciprussal együtt. Utánuk a mély oud, a pacsuli és a bársonyos cédrus szerez örömöt az érzékeknek. A gyönyörteljes és hosszantartó lecsengést a melengető labdanum, bőrös jegyek és vanília biztosítják, amelyek tökéletesen kiemelik a férfias érzékiséget.

Az illat története
Az Issey Miyake Polaris intenzíven fás illata úgy ragyogja be az érzékek világát, mint a Sarkcsillag a sötét éjszakában, még a végtelen sivatagban is. Létrejötte egy parfümőr triónak, Fanny Bal-nak, Dominique Ropion-nak és Loc Dong-nak köszönhető.

Az illat intenzív hódító hatását elsősorban az oud nevű összetevőnek köszönheti, amelyet egy ritka, gyantás aromájú faféléből nyernek ki. Az illat a legjobban a pulzuspontokra fújva bontakozik ki, vagy hagyhatja fokozatosan is felszabadulni a ruházatra fújva.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, bergamott, ciprus
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
oud, cédrusfa, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, gurjun balzsam, borostyán, vanília, bőr
Az illat fajtája
fás

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake Nuit d'Issey Polaris