Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey Eau de Toilette uraknak

Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey Eau de Toilette uraknak
Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
22 200Ft

Spóroljon 17%
50 ml
18 280Ft

36 560,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ISM03663 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon 23 000 Ft felett parfümöt a kiválasztott márkáktól: Narciso Rodriguez, Zadig & Voltaire és Issey Miyake, és két ajándékot választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey
Összetétel

Új nap, új lehetőség, hogy további kihívásokkal nézzen szembe. A férfi Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey Eau de Toilette felfrissíti az érzékeket, Ön pedig így bátran követheti az ösztöneit. Induljon el a mindennapok kalandjai felé!

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • vizes illat a tenger illatjegyeivel
  • fás illat
  • aktív életet élő, mindig energikus férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
muskotályzsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fekete vanília
Az illat fajtája
aromás, vizes, fás

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey