Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectareau de toilette hölgyeknek

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar eau de toilette hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
33500Ft

Spóroljon 16%
90 ml
28190Ft

Kód: ISM04316 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
szombat 2020. 02. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar parfüm leírása
Összetétel

Pusztán szavakkal nehéz leírni ezt az illatot. Ugyanis az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette maga a színtiszta költészet pillanata. Ragadja meg érzékeivel azt a pillanatot, amikor a virágszirmok között megjelenik egy csepp, ami hirtelen virágzó kertté változik.

  • virágos, gurmand illat
  • légies virágáradat ihlette
  • 2019-ben került bemutatására

Az illat összetétele
Ennek a tiszta parfümnek, mely mintha magában egy virágban született volna, már rögtön az első illatjegyei egy cseppnyi mézzel édesített, finom körtével simogatják érzékeit. Az illatkompozíció szívét a virágzása teljében lévő rózsa akkordjai uralják. Az édesen virágos bódulat után pedig színre lép az ámbra és szantálfa alkotta alapillat.

Az illat története
Issey Miyake 2018-ban mutatta be a virágok édes nektárjává változó harmatcseppet megtestesítő Eau de Parfum illatát. Az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar parfüm esetében a nektár ezúttal egyenesen virágoskertté változik, ami az érzékeket nem csupán tavasszal elbűvölő, ragyogó Eau de Toilette formát öltött.

Összetétel

Fej
körte
Szív
rózsa
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos, gyümölcsös, fás

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar