Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
33 500Ft

Spóroljon 17%
90 ml
27 730Ft

30 811,11Ft / 100 ml, áfával
Kód: ISM04316 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar
Összetétel

Pusztán szavakkal nehéz leírni ezt az illatot. Ugyanis az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette maga a színtiszta költészet pillanata. Ragadja meg érzékeivel azt a pillanatot, amikor a virágszirmok között megjelenik egy csepp, ami hirtelen virágzó kertté változik.

  • virágos, gurmand illat
  • légies virágáradat ihlette
  • 2019-ben került bemutatására

Az illat összetétele
Ennek a tiszta parfümnek, mely mintha magában egy virágban született volna, már rögtön az első illatjegyei egy cseppnyi mézzel édesített, finom körtével simogatják érzékeit. Az illatkompozíció szívét a virágzása teljében lévő rózsa akkordjai uralják. Az édesen virágos bódulat után pedig színre lép az ámbra és szantálfa alkotta alapillat.

Az illat története
Issey Miyake 2018-ban mutatta be a virágok édes nektárjává változó harmatcseppet megtestesítő Eau de Parfum illatát. Az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar parfüm esetében a nektár ezúttal egyenesen virágoskertté változik, ami az érzékeket nem csupán tavasszal elbűvölő, ragyogó Eau de Toilette formát öltött.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar1