Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Hommeeau de toilette uraknak

6×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette uraknak
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette uraknak
Spóroljon
29 500Ft

Spóroljon 17%
125 ml
24 360Ft

Kód: ISM0026 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Fedezze fel az IGO újdonságokat az Issey Miyake márkától! Most az Öné lehet egy stílusos kulcstartó, ha legalább 13 500 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 15.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme parfüm leírása
Összetétel

Tapasztalja meg saját bőrén a frissesség rendkívüli érzését. Az Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Eau de Toilette kupakja alatt nem csupán egy cseppnyi, hanem egy teljes frissesség zuhatag rejtőzik. A férfiak a természetes eleganciával együttműködő legjavát találják meg benne annak, amit a természet az értékes forrásai közül egyáltalán kínálhat nekik az érzékeik mindennapi kényeztetésére.

  • bármilyen alkalomra megfelelő, üde, fás-fűszeres illat
  • elsősorban nyárra és nappali viseletre ideális
  • Jacques Cavallier parfümőr alkotása

Az illat összetétele
Tökéletesen üde fejillata a juzuval, más néven japáncitrommal bontakozik ki. Citrusos aromája nem egykönnyen engedi el az érzékeit, azonban kis idő után mégis megadja magát, hogy kibontakozhasson az illatkompozíció szívét alkotó szerecsendió és melengető fahéj. Az illat harmóniájáról és kellemes kicsengéséről az a szantálfa gondoskodik, melynek akkordjain ez az összetéveszthetetlen Eau de Toilette nyugszik.

Az illat története
Az Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme 1994-ben született. Az Issey Miyake márka parfümjeire jellemző, különleges összetevők ebből a parfümből sem hiányoznak. Üvegcséjén a világos és sötétszürke szín a víz és a beton összhangjának szimbolikus kifejezéseként jelenik meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme