Issey MiyakeL'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO Eau de Parfum hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO Eau de Parfum hölgyeknek
20 ml
13 090Ft

Raktáron | 65 450,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ISM04754
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

Ezentúl minden lehetőséget kihasználhat arra, hogy tökéletesen tiszta, virágos illatot árasszon. Az Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO eau de parfum kétrészes üvegcséjének köszönhetően otthon és utazás közben is kényeztetheti Önt kábító hatású tartalmával.

  • nappali viseletre ideális, tiszta, virágos illat
  • az Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum illata
  • egyedülálló, kétrészes üvegcse 20 és 80 ml űrtartalommal

Az illat összetétele
Az ízletes fejillatban körtés-mézes jegyek és édesen friss bergamott dominálnak. Utánuk hamarosan megjelenik a virága teljében lévő rózsa gazdag illata is. A háttérben az édesen fűszeres szantálfa harmonikusan fonódik össze egy ámbrás akkorddal, és az illat lecsengése során végig Önnel marad.

Az illat története
Kedvenc illatától ezentúl utazás közben sem kell megválnia. Az Issey Miyake L’Eau d’Issey Nectar de Parfum IGO igazi mérföldkő az Issey Miyake eau de toilette-ek és eau de parfum-ök körében, üvegcséje ugyanis két részből áll. Az üvegből készült testet olyan kupak egészíti ki, amely egyben egy könnyű, de ellenálló miniparfüm is.

Az Issey Miyake L’Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO új designja megőrizte az ikonikus emelkedettséget és eleganciát, de minden utazni vágyó hölgy kedvében is akar járni. A hazaérkezés után a miniparfüm ugyanis ismét kecses kupakká válik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, méz, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.