Issey Miyake L'Eau d'Issey

eau de toilette hölgyeknek 100 ml

7×
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek 100 ml
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek 100 ml
35 400Ft

Spóroljon 32%
100 ml
24 090Ft

Kód: ISM0052 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 08. 21.
Személyes átvétel
szerda 2019. 08. 21.
Issey Miyake L'Eau d'Issey
100 ml | 24 090Ft

Issey Miyake L'Eau d'Issey parfüm leírása

Az Issey Miyake L'Eau D'Issey elsősorban tavaszi viseletre ideális könnyű illat. L'Eau D'Issey megalkotását a tavaszi vizek frissessége, és a hűvös tavaszi eső utáni erdő semmivel sem összetéveszthető aromája ihlette.

A L'Eau D'Issey Eau de Toilette alapillatát egzotikus fás jegyek adják. Ezeken az akkordokon viselés közben virágos jegyek bontakoznak ki. A L'Eau D'Issey illatnak görögdinnye és lótusz jegyek adnak kifejezetten hűvös könnyedséget. A nőiességet és érzékenységet a liliom és a gyöngyvirág akkordok adják az illathoz. A fás, üde és édes virágos jegyek kombinációjával így rendkívül egyedi aroma jött létre. Főleg a szantálfa és a cédrusfa hangsúlyozza a természetes női érzékiséget, melyet gyengédség és romantikus virágos jegyek egyensúlyoznak ki.

Issey Miyake L'Eau D'Issey toalettvize így kifejezetten olyan nők és lányok számára került megalkotásra, akik hangsúlyozni kívánják vonzerejüket, ugyanakkor gyengédnek, szinte már romantikusnak szeretnének látszani. A L'Eau D'Issey mindennapi viseletre alkalmas. Kiegészítőként viselhető könnyű ruhákhoz romantikus séták alkalmával, de képes nagyon különlegessé tenni az irodában munkával töltött napokat is. Az illat 1992 óta kapható.  

Összetétel

Fej
lótusz, rózsa
Szív
liliom
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
virágos, vizes

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey

Új értékelés hozzáadása

5.0
7 értékelés
5
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás