Issey Miyake L'Eau d'Isseyeau de toilette hölgyeknek

8×
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
35400Ft

Spóroljon 35%
100 ml
22990Ft

Kód: ISM0052 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Issey Miyake L'Eau d'Issey parfüm leírása
Összetétel

Olyan friss, és olyan kristálytiszta, mint a víz illata a női bőrön. Az Issey Miyake L'Eau d'Issey női Eau de Toilette rendkívüli tisztasága már hosszú évek óta csábítja a lányok érzékeit, és még mindig sikerrel. Ez a parfüm bármikor, amikor csak arra vágynak, az üdeség esszenciájával kényezteti viselőit.

  • nappali viseletre való, üde, virágos illat
  • tavaszi és nyári hónapokra ideális
  • az illatot Jacques Cavallier parfümőr készítette

Az illat összetétele
Ennek a kristálytiszta, vizes illatnak a fejillatában a lótuszvirágnak nem csupán a mámorító illata, de az elbűvölő bája is megjelenik. Amint visszavonulnak a fejillat illatjegyei, kezdenek színre lépni a növényvilág további fehér virágai, és gyöngéd akkordjaikkal kitöltik a fejillatot. Az illatkompozíció harmonikus alapillatát különleges fák illatjegyei alkotják.

Az illat története
Ez a már első ránézésre üde, virágos, vizes illat pont azt adja, amire üvegcséje is utal. Issey Miyake arra törekedett, hogy olyan illatot alkosson, amely olyan tiszta, mint a tavaszi víz, és olyan üde, mint a tavaszi erdő. Az Issey Miyake L'Eau d'Issey parfüm 1992-ben született.

Összetétel

Fej
rózsa, lótusz
Szív
liliom, virágok
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
virágos, vizes

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey