Issey Miyake L'Eau d'Isseyeau de toilette hölgyeknek

7×
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette hölgyeknek
Akció
35400Ft

Spóroljon 35%
100 ml
22990Ft

Kód: ISM0052 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné egy ajándék sminktáska mini energizáló koncentrátummal és egy szemmaszkkal a Shiseido márkától, ha Narciso Rodriguez, Elie Saab, Issey Miyake vagy Zadig & Voltaire termékeket vásárol legalább 16 400 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 12. 09.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Issey Miyake L'Eau d'Issey parfüm leírása
Összetétel

Az Issey Miyake L'Eau D'Issey elsősorban tavaszi viseletre ideális könnyű illat. L'Eau D'Issey megalkotását a tavaszi vizek frissessége, és a hűvös tavaszi eső utáni erdő semmivel sem összetéveszthető aromája ihlette.

A L'Eau D'Issey Eau de Toilette alapillatát egzotikus fás jegyek adják. Ezeken az akkordokon viselés közben virágos jegyek bontakoznak ki. A L'Eau D'Issey illatnak görögdinnye és lótusz jegyek adnak kifejezetten hűvös könnyedséget. A nőiességet és érzékenységet a liliom és a gyöngyvirág akkordok adják az illathoz. A fás, üde és édes virágos jegyek kombinációjával így rendkívül egyedi aroma jött létre. Főleg a szantálfa és a cédrusfa hangsúlyozza a természetes női érzékiséget, melyet gyengédség és romantikus virágos jegyek egyensúlyoznak ki.

Issey Miyake L'Eau D'Issey toalettvize így kifejezetten olyan nők és lányok számára került megalkotásra, akik hangsúlyozni kívánják vonzerejüket, ugyanakkor gyengédnek, szinte már romantikusnak szeretnének látszani. A L'Eau D'Issey mindennapi viseletre alkalmas. Kiegészítőként viselhető könnyű ruhákhoz romantikus séták alkalmával, de képes nagyon különlegessé tenni az irodában munkával töltött napokat is. Az illat 1992 óta kapható.  

Összetétel

Fej
rózsa, lótusz
Szív
liliom
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
vizes, virágos

Issey Miyake a márkáról

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey