Issey MiyakeL'Eau d'Issey Eau de Parfum töltelék hölgyeknek

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Parfum töltelék hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Parfum töltelék hölgyeknek
Akció
Spóroljon
30 793Ft

Spóroljon 33%
75 ml
20 360Ft

Raktáron | 27 146,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: ISM0047
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

A női Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de parfum könnyű, friss és összetéveszthetetlen. Rabul ejti Önt kifinomult illatkompozíciójával, amely a hétköznapokon való viseletre teremtetett.

  • virágos illat
  • tiszta, friss illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • friss illat meleg időre

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, UNDECYLENOYL PEG-5 PARABEN, BENZOPHENONE-4, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOL, BENZOPHENONE-3, BUTYL METHOXYDI-BENZOYLMETHANE, GERANIOL, UNDECYLENOYL PEG-5 PARABEN, HYDROXYCITRONELLAL, CI 17200, CITRAL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, ANISE ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
dinnye, ibolya, rózsa, frézia, lótusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
liliom, gyöngyvirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
egzotikus fák, cédrus, pézsma, tubarózsa, szantálfa, borostyán
Az illat fajtája
virágos, vizes

Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.