Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose Eau de Parfum hölgyeknek
Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose Eau de Parfum hölgyeknek
Kiárusítás
Spóroljon
35 600Ft

Spóroljon 34%
90 ml
23 600Ft

26 222Ft / 100 ml, áfával
Kód: ISM04591 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Nagyszerű ajándékban részesül, ha 25 000 Ft felett vásárol parfümöt a Narciso Rodriguez, Zadig & Voltaire vagy Issey Miyake márkáktól. Válassza ki ajándékát a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose parfüm leírása
Összetétel

Hangolja érzékeit a természet sokféle hangzását idéző rózsa illatára. Az Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose Eau de Parfum azokat a legcsodálatosabb akkordokat szólaltatja meg, melyekben a virágok királynője, a rózsa viszi a prímet.

  • gazdag, gyümölcsös-virágos illat
  • tökéletes illatduót alkot az Issey Miyake Wood&Wood parfümmel
  • 2019-ben került kereskedelmi forgalomba

Az illat összetétele
A rózsa illatakkordjai már rögtön az illatkompozíció fejillatában, ahol csábító málnával és körtével kísért, csipetnyi, káprázatos rózsaborssal keverednek, magukkal ragadják. Nagyvonalú szívillatát damaszkuszi és bolgár rózsa uralja, a gyümölcsös háttérzenét pedig az illatcserje jegyei szolgáltatják. Alapillatát pacsulira támaszkodó és a kaszmeránnal együtt selymes nyomot hagyó, fenséges ambroxán jegyek alkotják.

Az illat története
Az Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose parfüm maga a természetes összetevők ódája, mely olyan nők számára készült, akik imádják a virágokat. Ez a mély, intenzív és örömteli illat a természet női oldalának megtestesülése, melyet az érzékenység és a rózsaszín szín jellemez.

A Wood&Wood férfi Eau de Parfum egyszerre jelent meg a Rose&Rose parfümmel. Így együtt megkétszerezik az általuk nyújtott örömöt. Uralkodó alkotóelemének, a fának köszönhetően tökéletes ellenpárja a Rose&Rose rózsás virágos illatának.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, rózsabors, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
damaszkuszi rózsa, illatvirág, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, pacsuli, kaszmerán
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Issey Miyake a márkáról

p>Issey Miyake parfümök| Az Issey Miyake 1970 - ben Japánban keletkezett. A cég alapítója, akinek a neve az európai ember számára kicsit nyelvtörő, Issey Miyake tervező volt. Miyake 1938 - ban született a "szerencsétlen városban" Hirosimában, amikor 7 évesen szomorú, de életben maradt szemtanúja volt az atombomba okozta katasztrófának. A fiatal Issey Miyake főleg a design érzékével és a szövet vizsgálataival tűnt ki. Nem félt bevállalni az "új hullámokat", melyek eltértek a hagyományoktól - ahogy az már lenni szokott, megérte a kockázatot. A már sikeres Issey Miyake 1992 - ben belépett a parfümök világába is. A parfümjeivel (ismét nyelvtörő elnevezésűekkel) a nőket vette célba, és fejet hajtott a japán hagyományok, kultúra és természet előtt - próbálja ki például a "titokzatos és vizes" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme illatot, vagy a klasszikusnak számító Issey Miyake L'Eau D'Issey illatot.

Értékelés Issey Miyake L'Eau d'Issey Rose&Rose2