Ugrás a fő tartalomhoz

ISMERKEDJEN MEG A MI PATTANÁSÖLŐ GYILKOSUNKKAL!

 Szeretné Ön is átélni az egészséges arcbőr jó érzetét? Az ESPADA segítségével tiszta lappal kezdhet! Ez a hatékony, fénykardszerű eszköz gyönyörűen tiszta és selymes arcbőrt biztosít. Az ESPADA kettős LED-impulzus technológiát használ az extra gyógyító hatás érdekében, antibakteriális szilikonból készült, és egy intelligens arcbőr-érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a professzionális kék LED fény teljesen biztonságos használatát a pattanások leküzdésére.

 

A lézer pontos kék LED fénye és a T-Sonic™ lüktetések kettős ereje elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat, eltünteti a már kialakult pattanásokat vagy nyomaikat, csökkenti a bőrhibákat és a gyulladásokat, valamint szabályozza a faggyútermelést, megelőzve ezzel a pattanásos bőr újabb megnyilvánulásait. Csak tisztítsa meg az arcbőrét, kapcsolja be az ESPADA készüléket, majd ezután CÉLOZZA MEG, KEZELJE ÉS SZÜNTESSE MEG az összes bőrhibát!

teljes szöveg szöveg elrejtése

HASZNÁLATA

1.ELŐKÉSZÍTÉS Távolítson el minden szennyeződést és sminket arcbőréről. Az ESPADA készülék kék fénye tiszta és száraz arcbőrön működik a legjobban.

2. CÉLZÁS Aktiválja a készüléket a középső gomb egyetlen megnyomásával, és célozza meg a pattanást a piros fény segítségével. 

3. KEZELÉS Finoman helyezze a készüléket a pattanásra, és tartsa az adott helyen 30 másodpercig. A készülék lüktetésekkel önmaga fogja Önt figyelmeztetni a kezelés befejeződésére.

4. ÉS ISMÉTLÉS 30 másodperc elteltével lépjen a készülékkel az arc következő problémás részére, amelyet kezelni szeretne, és ismételje meg az egész folyamatot.

AZ UTOLSÓ LÉPÉS A TÖKÉLETES ARCBŐRHÖZ

Fedezze fel a tiszta, nyugodt és magabiztos arcbőr szépségét az ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution gélnek köszönhetően!

Ez a koncentrált, mégis könnyű gél hatékony 2%-os szalicilsavat és csodamogyorót tartalmaz a gyengéd hámlasztás és a pórusok felszabadítása céljából, niacinamidot és teafaolajat a pattanások gyors minimalizálására, a tartós bőrhibák csökkentésére, a bőrpír és az új pattanások mérsékelésére, valamint panthenol és laktobionsav kombinációt, amely nyugtatja és hidratálja z arcbőrt, biztosítva annak hibátlan, ragyogó megjelenését.

MÉG HATÉKONYABBAN A PATTANÁSOK ELLENI KÜZDELEMBEN!

A BHA+PHA Blemish Solution gél az ESPADA™ kollekció része, és gyors segítségként használhatja a felületi mitesszerek kezelésére is.

Kombinálható a kék LED fény elven alapuló ESPADA™ pattanások elleni eszközzel is, amely a mitesszereket még azelőtt célozza meg, mielőtt azok megjelennének a felszínen. A pattanások elleni küzdelem így rendkívül hatékony lesz, mert ebben az egyéni bőrhibák ellen irányuló kettős erő áll az Ön segítségére.