invisibobbleYou're Pearlfect ajándékszett

invisibobble You're Pearlfect ajándékszett
invisibobble You're Pearlfect ajándékszett
ajándékszett

Kód: INB00953 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Original Slim I'm Starstruck vékony hajgumik 3 db + Waver You're Pearlfect hajtű 3 db

Ajándék az Ön számára
Adja meg a 15hair kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a hajápoló termékek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.

Leírás invisibobble You're Pearlfect
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű invisibobbleYou're Pearlfect kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Original Slim I'm Starstruck vékony hajgumik 3 db
  • Waver You're Pearlfect hajtű 3 db

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • tökéletes hajformázásért

Összetétel:

  • fém kapcsok nélkül
  • anyaga műanyag

Használata:
Formázza kedve szerint a frizurát.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

invisibobble a márkáról

Az invisibobble német márka teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét. A nevezett cég forradalmi terméke, amelyet nagyon rövid idő alatt az egész világ megkedvelt, egy egyedülálló, spirális, telefonzsinór-darabra emlékeztető, műanyag hajgumi. Ez az egyedülálló invisibobble hajgumi forma egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó copfokkal, ami túlzottan összeszorítja és húzza a hajat, és fejfájást okoz. Az invisibobble hajgumi egész nap a helyén tartja a copfot, meggátolja szétcsúszását, és nem hagy benyomódást a hajon.

Mivel az invisibobble hajgumi úgy néz ki, mint egy eredeti, színes karkötő, egész nap a kezén viselheti, és így bármikor elérhető! Az invisibobble hajgumik antiallergén anyagból készülnek, tehát valóban mindenki számára alkalmasak! A legzseniálisabb felfedezések nagyon gyakran az abszolút egyszerűségen alapulnak! A praktikus invisibobble hajgumikat annyira meg fogja kedvelni, hogy a szokványos hajgumikhoz már sohasem akar majd visszatérni!

Értékelés invisibobble You're Pearlfect