invisibobbleRosie Fortescue Rainbro Kit szett (hajra)

invisibobble Rosie Fortescue Rainbro Kit szett (hajra)
invisibobble Rosie Fortescue Rainbro Kit szett (hajra)
szett (hajra)

Kód: INB01015 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Sprunchie Fade Into Fab hajgumi + Waver Sold Out Soon hajtű 2 db

Leírás invisibobble Rosie Fortescue Rainbro Kit
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű invisibobbleRosie FortescueRainbro Kit kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Sprunchie Fade Into Fab hajgumi
  • Waver Sold Out Soon hajtű 2 db

Tulajdonságok:

  • tökéletes hajformázásért
  • előnyös áron kapható szett
  • egyszerű és divatos frizura is készíthető vele
  • garantáltan hajkímélő

Használata:
Formázza kedve szerint a frizurát.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

invisibobble a márkáról

Az invisibobble német márka teljesen forradalmasította a hajfeltűzés eddigi módszerét. A nevezett cég forradalmi terméke, amelyet nagyon rövid idő alatt az egész világ megkedvelt, egy egyedülálló, spirális, telefonzsinór-darabra emlékeztető, műanyag hajgumi. Ez az egyedülálló invisibobble hajgumi forma egyszer és mindenkorra megoldja a nők problémáját a rosszul tartó copfokkal, ami túlzottan összeszorítja és húzza a hajat, és fejfájást okoz. Az invisibobble hajgumi egész nap a helyén tartja a copfot, meggátolja szétcsúszását, és nem hagy benyomódást a hajon.

Mivel az invisibobble hajgumi úgy néz ki, mint egy eredeti, színes karkötő, egész nap a kezén viselheti, és így bármikor elérhető! Az invisibobble hajgumik antiallergén anyagból készülnek, tehát valóban mindenki számára alkalmasak! A legzseniálisabb felfedezések nagyon gyakran az abszolút egyszerűségen alapulnak! A praktikus invisibobble hajgumikat annyira meg fogja kedvelni, hogy a szokványos hajgumikhoz már sohasem akar majd visszatérni!

Értékelés invisibobble Rosie Fortescue Rainbro Kit