Illatos gyertyák

Egy jól kiválasztott illatos gyertya képes tökéletes hangulatot varázsolni otthonába. Az Notino.hu webáruházban nemcsak olyan illatos gyertyákat találhat, melyek kellemes illatot árasztanak az Ön ízlésének megfelelően, hanem a csodálatos küllemüknek köszönhetően bármelyik helyiség stílusos díszítő eleme is lehet. Amennyiben karácsonyi illatos gyertyákat keres, vagy meg szeretné lepni szerettét egy szép gyertyával, a széles kínálatunkból biztosan sikerül választania.

Természetes viaszt tartalmazó gyertyák

Egy kettesben töltött romantikus vacsora, a karácsony, egy nehéz nap utáni relaxálás – az ilyen alkalmakhoz jól jönnek az illatos gyertyák. Megadják a pillanat varázsát, és illatuk számunkra örökre összefonódik az adott eseménnyel. Az illatok ugyanis nagyban befolyásolják a hangulatunkat. Illatos gyertyákkal befolyásolni tudjuk, hogyan érezzük magunkat éppen. Elég csak kiválasztani egyet, meggyújtani a gyufát és élvezni a kedvenc illatunkat.

A notino.hu-n talál aromaterápiás gyertyákat, melyek illata felmelegíti és megérinti a lelkünket is. Úgy illatoznak, mint például a levendulamezők, a vaníliás vagy sütőtökös pite. Hamm! Nem hiányoznak persze a karácsonyi gyertyák sem, melyek társaságában sütjük a mézeskalácsot és nézzük a karácsonyi filmeket is.

Ha fontos a dizájn is, akkor válasszon a dekoratív gyertyák közül. Egy dizájnos, stílusos gyertya minden lakást különlegessé tesz.

Viaszgyertyák

Ha szívesen váltogatja az illatokat, vagy nem biztos benne, hogy a kiválasztott illat megfelel-e, akkor a viaszgyertyáka jó választás. Súlyuk 50 g körül van, és körülbelül 15 órát égnek. A viaszgyertyákat szétrakhatja a lakásban, hogy beillatosítsák az egész lakást.

 Illatos gyertyák üvegben

Ezek a luxusgyertyák tökéletesen díszítik a lakást. Az illatos gyertyák kedvelői értékelni tudják ezt az eredeti ajándékot és kedvelt dekorációt. A gyertya üvegben ráadásul viszonylag ökologikus. Ha leégett, az üveget ki lehet mosni és másra hasznosítani.

 Fakanócos gyertyák

Nem kell erdőt kerülnie. Otthon, a nyüzsgő város közepén is tud meghitt légkört teremteni. Elég egy sercegő gyertya: meleget ad, jó illata van és úgy serceg, mint a kandalló tüze.

Teamécsesek

Teamécsest keres a gyertyatartójába? Nem muszáj megelégednie a sima, fehér, illatmentes gyertyákkal. Az asztali vagy hálószobai légkört megteremtik az illatos teamécsesek is. Ugyanolyan jól égnek, ráadásul illatoznak, mint a frissen kimosott ruha, a kasmír vagy a fahéj. Hűha!

100%-ban természetes illatgyertyák

A természetes gyertyákat szója-, méh-, kókusz- vagy növényi viaszból készítik, és nagy előnyük, hogy hosszabb ideig égnek, mint a paraffingyertyák. A természetes viaszból készült gyertyák ráadásul akkor is illatoznak, amikor már nem is égnek.

Az Ön szívét melyik illatos gyertya nyerte meg? A nagyméretű gyertyák üvegben, az aromaterápiás gyertyák, a méhviasz gyertyák vagy rögtön egy egész illatos gyertya szett?

teljes szöveg szöveg elrejtése