Ideepharm Nivelazione Expertspray dezodor a lábra és a cipőbe

Ideepharm Nivelazione Expert spray dezodor a lábra és a cipőbe
Ideepharm Nivelazione Expert spray dezodor a lábra és a cipőbe
150 ml
1 840Ft

Kód: IDE0070 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 10. 26.

Ideepharm Nivelazione Expert termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Ideepharm Nivelazione Expert lábspray enyhíti a kellemetlen lábszagot és a túlzott izzadás egyéb negatív következményeit.

Tulajdonságok:

  • baktériumok és gombásodás elleni védelmet nyújt
  • elfedi a kellemetlen lábszagot
  • megelőzni a lábszag keletkezését
  • gyengéden hűsít
  • nyugtatja
  • intenzíven regenerál

Használata:
Permetezze a spray-t szükség szerint a tiszta talpára. Hagyja alaposan felszívódni. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Ideepharm a márkáról

p>Az Ideepharm bőrgyógyászati kozmetikumok kínálatában hatékonyságukat már bizonyított, természetes hatóanyagok felhasználásával készült minőségi arc-, test- és hajápoló szerek szerepelnek. Az Ideepharm arra törekszik, hogy az új technológiákat és innovációkat ügyfelei igényeivel összhangban alkalmazza. Az Ideepharm bőrgyógyászati kozmetikumok a testre és lélekre egyaránt jótékony hatást kifejtő különféle növényi kivonatokból tevődnek össze.
Az Ideepharm kozmetikai termékek gyártása a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően történik. A termékekkel nem végeztek állatkísérleteket és mentesek a parabénektől. Az Ideepharm bőrgyógyászati termékek kínálatában mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Amennyiben problémás bőrt, érzékeny gyermekbőrt való vagy napozás utáni bőrt ápoló készítményeket keres, az Ideepharm széles választékából bizonyosan tud megfelelő terméket választani!  

Értékelés Ideepharm Nivelazione Expert