Ugrás a fő tartalomhoz

Húsvéti ajándékok

Már most rosszul érzi magát, ha csak rágondol a tömérdek mennyiségű csokoládéra és a különböző módon készített tojásokra? Higgye el, hogy az ünnepnek nem kell csupán az ételről szólnia. Az olyan húsvéti ajándékok amik saját kezűleg készültek, nagy örömet okoznak szeretteinek, melyek nem a kilókat hanem a szépségüket gyarapítják. Merítsen ihletet az általunk összeállított húsvéti ajándék ötletek sokaságából.

Mit szólna egy kis húsvéti témájú apró ajándék vásárlásához? A Holika Holika márkájú Smooth Egg Skin szappan teljesen úgy néz ki, mint egy tojás, ráadásul bőrfeszesítő tojásfehérjét tartalmaz. De kedves ajándék lehet egy szépen festett tojásra emlékeztető színes EOS ajakbalzsam is.

Vagy inkább felnőtteknek való tréfás húsvéti ajándék ötletek érdekelnék? Válasszon egy „húsvéti” Playboy nyuszis parfümöt. A húsvéti ajándék ötletek gyerekeknek több lehetőséget is kínálnak. Mondjuk a mókás figurákkal díszített kozmetikum remek húsvéti ajándék gyerekeknek.

Tökéletes tavaszi ajándék lehet egy új parfüm, harisnya spray vagy dekoratív kozmetika is. A notino.hu oldalán olyan nagyszerű húsvéti akciók és kedvezmények várják, melyekből mindenki tud magának választani. Élvezze a húsvéti ünnepeket, szerezzen örömet szeretteinek és magáról se feledkezzen meg.

teljes szöveg szöveg elrejtése