Hugo Boss Boss Selection

eau de toilette uraknak 90 ml

3×
Hugo Boss Boss Selection eau de toilette uraknak 90 ml
Hugo Boss Boss Selection eau de toilette uraknak 90 ml
90 ml

Kód: HUG0354 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Hugo Boss Boss Selection
90 ml

Hugo Boss Boss Selection parfüm leírása

A Hugo Boss Boss Selection férfi Eau de Toilette egy rendkívül kifinomult, eleganciával és sikerrel teli illat. Összetéveszthetetlen aláfestésű, meglepő hatású jegyekről van szó. A Boss Selection parfüm jellegzetessége a fény és árnyék közötti kontraszt.

A zöld jegyek frissítő felvillanásai pár szem rózsaszín borssal fokozzák az illat intenzitását. Szívében cédrus levelek és csillagánizs található. A pacsuli fennköltsége és a cédrus hatalmassága az érzéki vetiverrel együtt jelölik ki a helyes irányt.

Az exkluzív Boss Selection Eau de Toilette nappali és esti társasági eseményeken tökéletes viselet. A Hugo Boss Boss Selection illat élettel teli, pozitív érzelmeket kiváltó minőségi összetevők erős áramlásával teli kompozíció. Viselője soha nem fog beolvadni a szürke tömegbe. Az illat 2006-ban került kereskedelmi forgalomba.  

Összetétel

Fej
mandarin, rózsabors, zöld tónusok
Szív
cédrus levele, csillagánizs, petitgrain
Alap
cédrus, heliotrop, pacsuli, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss Boss Selection

Új értékelés hozzáadása

5.0
3 értékelés
2
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás