Hugo Boss BOSS Bottledstift dezodor uraknak

11×
Hugo Boss BOSS Bottled stift dezodor uraknak
Hugo Boss BOSS Bottled stift dezodor uraknak
Spóroljon
8 550Ft

Spóroljon 29%
75 ml
6 050Ft

Kód: HUG0321 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 11.

Hugo Boss BOSS Bottled parfüm leírása
Összetétel

Mutassa meg a világnak, milyen egy magabiztos és sikeres férfi illata! A Hugo Boss BOSS Bottled dezodor az azonos nevű Eau de Toilette tökéletes társa, amelyhez világszerte ragaszkodnak a férfiak. Az illatosított dezodor a hónaljban is fás-fűszeres illatot áraszt. A szívillat kompozíciójában a fahéj és a szegfűszeg melengető jegyei mutatkoznak meg, míg a fejillatban az alma, a szilva, sőt a citrusok esszenciái dominálnak. Frissüljön fel, és ezentúl mindig ezt az érzést fogja keresni!

Tulajdonságai:

  • a Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Toilette-et tökéletesen kiegészítő dezodor
  • a kultikus férfi illatkompozíciót árasztja a hónaljban is
  • egész napos, hosszantartó frissességet biztosít
  • a becsvágyó férfiak rituáléjának része

Összetétel

Csomagolás
kristály dezodor

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Bottled