Hugo Boss BOSS Number One Eau de Toilette uraknak

8×
Hugo Boss BOSS Number One Eau de Toilette uraknak
Hugo Boss BOSS Number One Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
26 400Ft

Spóroljon 58%
125 ml
11 130Ft

8 904Ft / 100 ml, áfával
Kód: HUG0295 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 01. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 01. 22.

Hugo Boss BOSS Number One parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss Boss No. 1 hosszú hagyománnyal rendelkező parfüm, az igazi férfiak számára. Az illatszer létrejöttét kifejező filozófiát legfőképpen a férfiasság és az egyéniség ünneplése jellemzi. Az illatszer azoknak a férfiaknak szól, akik nemcsak játszák a gentleman-t, hanem ízig-vérig azok is, értékrendjük letisztult, egyértelműen meghatározott.

A Hugo Boss Boss No. 1 üde illata lassan misztikus párába hajlik, s aztán férfias, csábító illatként árad szét, hogy megmutassa, ez az illat azoknak a férfiaknak szerez igazán nagy örömet, akik szeretik a kalandokat, szívesen járnak jó társaságba, rámenősek, ám mindig megőrzik méltóságukat és becsületüket.

A parfüm feje energikusan, citrom, bergamott, levendula és zsája akkordokkal nyit. A kezdő tónusok lassú elhalványulásával az illat misztikusabb árnyalatot ölt, szívében az édes jázmin, rozmaring és rózsa dominál. Végezetül az alap férfias tónusai veszik át a főszerepet, majd szétárad a cédrus, a moha és a ceyloni árvacsalán illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, méz, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, dohány
Az illat fajtája
aromás

Hugo Boss BOSS Number One vonatkozásában írtuk
Cikkek

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Number One8