Hugo Boss BOSS In Motion Eau de Toilette uraknak

16×
Hugo Boss BOSS In Motion Eau de Toilette uraknak
Hugo Boss BOSS In Motion Eau de Toilette uraknak
90 ml

Kód: HUG0048 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.

Hugo Boss BOSS In Motion parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss márkájú modern és dinamikus Boss In Motion Eau de Toilette szó szerint tele van adrenalinnal. Olyan férfiak számára készült, akik hallgatnak az ösztöneikre, feszegetik a saját lehetőségeik határit és legyőzik az élet kihívásait.

  • friss és érzéki fougère illat
  • aktív, céltudatos férfiaknak
  • az év minden napján viselhető

Az illat összetétele
Az illatkompozíció fejillata sziporkázó bergamott, friss bazsalikom, zamatos narancs és törékeny ibolyalevelekkel bontakozik ki. Dinamikus és fűszeres szívében rózsaszín bors, édes fahéj, kardamom és szerecsendió akkordok bujkálnak. Meleg, erős és jellegzetesen fás alapját leheletnyi érzéki pézsma teszi teljessé.

Az illat története
A Boss In Motion Eau de Toilette segítségével mindig készen áll majd, hogy bárhol „teljes gázzal bevesse magát“. A lekerekített minimalista üvegcse a dinamizmust, tettrekészséget és mozgást sugározza magából, mely olyannyira jellemzője ennek az illatnak. 2002 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, ibolya levelek, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, kardamon, rózsabors, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, szantálfa, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS In Motion16