Hugo Boss BOSS Bottled Unlimitedeau de toilette uraknak

19×
Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited eau de toilette uraknak
Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited eau de toilette uraknak
30300Ft

Spóroljon 54%
100 ml
13840Ft

Kód: HUG1506 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 16 500 Ft értékben Hugo Boss termékeket és ajándékként egy sporttáska vagy egy tusoló gél közül választhat a kosárban. Ráadásként ingyenes szállításban is részesül.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 12. 13.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss Boss Bottled Unlimited férfi Eau de Toilette segít önnek feltárni láthatatlan potenciálját. Élje meg a végtelen aromás élményt, melynek köszönhetően megállíthatatlanná válik!

  • friss, aromás fougère illat
  • energikus és modern férfiaknak
  • nappal és kivételes alkalmakon is viselhető

Az illat összetétele
A fejillatban a menta élesen kirajzolódó jegyei extrém vadságot és zabolázatlan élet utáni vágyat keltenek önben. Azonnal megtapasztalja, hogy milyen a saját testének természetes frissessége. A Boss Bottled Unlimited Eau de Toilette szívillatát zamatos ananász, rózsa és melengető fahéj kombinációja alkotja. Pont ez a szokatlan trió teszi az illatot ennyire érdekessé és elragadóvá. A teljes kompozíció fehér pézsma, szantálfa és balzsamos szuhar alapra épül.

Az illat története

A Boss Bottled Unlimited olyan férfiaknak készült, akik úgy döntöttek, hogy nem hagyják magukat megkötni. Ha a napját az Unlimited illatával kezdi, a határok önnek többé már nem léteznek. A fehér üvegcse minden modern férfi számára éltető erőt rejt. Mindig kész megadni a szükséges energiát és ösztönzést.

Összetétel

Fej
ibolya levelek, menta
Szív
rózsa, fahéj, ananász
Alap
szantálfa, szuhar, pézsma
Az illat fajtája
aromás

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Bottled Unlimited