Hugo Boss BOSS The Scent AbsoluteEau de Parfum hölgyeknek

11×
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum hölgyeknek
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
30 200Ft

Spóroljon 52%
50 ml
14 510Ft

Kód: HUG7006 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfüm leírása
Összetétel

Keltsen benyomást a saját női öntudata, a csábító ruhák és az ellenállhatatlan érzéki illat kombinációjával. Az abszolút nőies és kifinomult Hugo Boss BOSS The Scent Absolute For Her Eau de Parfum leigázza az érzékeket. Előbb az önéit, aztán az övéit.

  • keleties, mély és elegáns illat
  • 2019-ben került kereskedelmi forgalomba
  • csábító párost alkot a BOSS The Scent Absolute férfi változatával

Az illat összetétele
Már az első pillanatban meghódítja az érzékeit a mézes akkordokkal tetézett, édes őszibarack jegyekkel. Ezután színre lép az illatkompozíció melengető szívillatát alkotó kávé. Alapja a vetiver és a vanília kombinációja. A vetiver jellegzetes férfi illat, a vanília pedig helyreállítja az Eau de Parfum tisztán nőies jellegét.

Az illat története
Ez a szenvedéllyel teli illat a Boss The Scent női Eau de Parfum illatnak gazdagabb és intenzívebb folytatása, mely az Absolute változatban a csábítás második fejezeteként jelenik meg. Olyan öntudatos nőknek való, akik tisztában vannak az értékeikkel, és tudják, hogy a bájuk és a karizmájuk is ide tartozik.

Ennek a parfümnek a töményebb és intenzívebb megfogalmazása már az első pillantásra észrevehető. Elegáns, geometrikus dizájnban készült üvegcséje sötétebb és olyan jellegzetes férfi elemek is láthatók rajta, mint például a kupakja, ami leginkább mandzsettagombra emlékeztet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
méz, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kávé
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS The Scent Absolute11