Hugo Boss Hugo Man

borotválkozás utáni arcvíz férfiaknak 75 ml

1×
Hugo Boss Hugo Man borotválkozás utáni arcvíz férfiaknak 75 ml
Hugo Boss Hugo Man borotválkozás utáni arcvíz férfiaknak 75 ml
Hugo Boss Hugo Man borotválkozás utáni arcvíz férfiaknak 75 ml
75 ml
12 500Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: HUG3468 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Hugo Boss Hugo Man
75 ml | 12 500Ft

Hugo Boss Hugo Man parfüm leírása

A kiváló minőségű Hugo Boss Hugo Man férfi borotválkozás utáni arcvíz tökéletesen egészíti ki az azonos sorozat illatait. Felfrissíti, illatossá teszi és új energiával látja el a borotválkozás után irritált és kipirosodott arcbőrt.

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss Hugo Man

Új értékelés hozzáadása

1.0
1 értékelés
1
intenzitás
üvegcse kinézete
összbenyomás
illat tartóssága