Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette uraknak

6×
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette uraknak
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
35 830Ft

Spóroljon 31%
100 ml
24 690Ft

24 690,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: HUG12852 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 08. 05.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 08. 05.

Leírás Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
Összetétel

Élje át újra és újra a szenvedélyes éjszaka után a testében vibráló érzéseket. A Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord férfi eau de toilette új fejezetet nyit a BOSS The Scent csábítással teli történetében. Ez az illet felismerteti a kedves személy jelenlétében tökéletesen működő érzéseket és gyengéd érzelmeket.

  • keleties illat friss, pikáns tónusokkal
  • a női Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord eau de toilette párja
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Már az elején elvakítják a gyömbérolaj ragyogó tónusai az olasz citrommal kiegészítve. Kis idő múlva megjelenik a szívillat, élén a feltűnő maninkával és a keserű naranccsal összefolyó egzotikus gyümölcsös illatával. A ragyogó kezdet után a melengető érzékiség hullámán a fehér velúr, a pacsuli és a cédrus fás tónusai viszik tovább.

Az illat története
Nem csak a BOSS The Scent kollekció keleties illatait kedvelő férfiak részére készült a Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord illata. A női verzióval együtt ismét párt alkotnak, történetük tele van szenvedéllyel és erős vonzódással. A Pure Accord illat mindezt viszi tovább magával, de az érzelmek és a gyengédség is hangsúlyt kapnak – az illatkompozícióban és az üvegcsén is.

Az illat története egy napsütötte reggeli szobában játszódik, ezért az üvegcse fémkupakja is világos és ragyogó. A tartalma enyhén őszibarackos színű. Az illat arca továbbra is Jamie Dornan Brigit Kos oldalán.

Összetétel

összetétel
gyömbér, maninka, velúr
Az illat fajtája
fűszeres

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord6