Hugo Boss BOSS The Scenteau de toilette hölgyeknek

3×
Hugo Boss BOSS The Scent eau de toilette hölgyeknek
Hugo Boss BOSS The Scent eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
36200Ft

Spóroljon 54%
100 ml
16510Ft

Kód: HUG7947 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Hugo Boss BOSS The Scent parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss márka Boss The Scent női Eau de Toilette pont olyan felejthetetlen, mint az a nő, aki viseli. Burkolja magát ebbe az érzéki illatba, és a környezetében mindenkit meghódít majd.

  • édes virágos - gyümölcsös illat
  • játékosan csábító nőknek
  • mindennapi viseletre ideális illat

Az illat összetétele
A fejillat a zamatos mandarin, az őszibarack, a pikáns rózsaszín bors és az aranyló méz különleges kombinációja. Majd egy szempillantás múlva megjelenik a részegítő narancsfavirágok, frézia és illatcserje alkotta elegáns virágos szív, hogy annak összhangját az egész kompozíciót elmélyítő és kifinomulttá varázsoló alap érzéki kakaója még teljesebbé tegye.

Az illat története
A Boss The Scent család illatai a női csáberő, valamint a férfiak figyelmét és vágyát felkeltő képesség kinyilatkoztatásai. A 2018 óta kapható Boss The Scent Eau de Toilette az ugyanehhez a kollekcióhoz tartozó 2016 évi eredeti Eau de Parfum illat sziporkázóbb és üdébb változata.

Összetétel

Fej
zöld mandarin, rózsabors, méz, őszibarack
Szív
frézia, illatvirág, narancsfa virága
Alap
kakaó
Az illat fajtája
virágos, gyümölcsös

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS The Scent