Hugo Boss BOSS The Scenteau de toilette hölgyeknek

4×
Hugo Boss BOSS The Scent eau de toilette hölgyeknek
Hugo Boss BOSS The Scent eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
36 200Ft

Spóroljon 59%
100 ml
14 810Ft

Kód: HUG7947 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 06. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 06. 04.

Hugo Boss BOSS The Scent parfüm leírása
Összetétel

A Hugo Boss márka Boss The Scent női Eau de Toilette pont olyan felejthetetlen, mint az a nő, aki viseli. Burkolja magát ebbe az érzéki illatba, és a környezetében mindenkit meghódít majd.

  • édes virágos - gyümölcsös illat
  • játékosan csábító nőknek
  • mindennapi viseletre ideális illat

Az illat összetétele
A fejillat a zamatos mandarin, az őszibarack, a pikáns rózsaszín bors és az aranyló méz különleges kombinációja. Majd egy szempillantás múlva megjelenik a részegítő narancsfavirágok, frézia és illatcserje alkotta elegáns virágos szív, hogy annak összhangját az egész kompozíciót elmélyítő és kifinomulttá varázsoló alap érzéki kakaója még teljesebbé tegye.

Az illat története
A Boss The Scent család illatai a női csáberő, valamint a férfiak figyelmét és vágyát felkeltő képesség kinyilatkoztatásai. A 2018 óta kapható Boss The Scent Eau de Toilette az ugyanehhez a kollekcióhoz tartozó 2016 évi eredeti Eau de Parfum illat sziporkázóbb és üdébb változata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin, rózsabors, méz, őszibarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia, illatvirág, narancsfa virága
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kakaó
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS The Scent