Hugo Boss Boss The Scent

ajándékszett IX.

Hugo Boss Boss The Scent ajándékszett IX.
Hugo Boss Boss The Scent ajándékszett IX.
Hugo Boss Boss The Scent ajándékszett IX.
Ingyenes kiszállítás
Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 8 ml
21 230Ft

Kód: HUG11334 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándékcsomagolás ingyen
Hugo Boss márka termékének megvásárlásakor legalább 12490 Ft értékben ajándékcsomagolást kap ajándékba. Elég, ha kosárba helyezéskor kiválasztja a doboz színét. Az ajánlat a napi készlet erejéig érvényes.
Express One (Transoflex)
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
Hugo Boss Boss The Scent
Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 8 ml | 21 230Ft

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss Boss The Scent

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!