Hugo Boss Boss Orange

eau de parfum nőknek 75 ml

3×
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Orange eau de parfum nőknek 75 ml
x0f6XFvV5Dw
75 ml

Kód: HUG0943 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Hugo Boss Boss Orange A parfüm leírása

Kényeztesse érzékeit Hugo Boss Boss Orange! luxus női illatának intenzív élményével! Ez a kivételes Eau de Parfum kifejezetten olyan nők számára készült, akik egész nap frissnek és csábítónak akarják érezni magukat. A Boss Orange női illat rendkívül hódító esszenciáinak kombinációja minden lépését kísérni fogja!

A népszerű Hugo Boss márka páratlan Boss Orange illata az édes almák bátorító tónusaival tárulkozik ki, amelyek kiemelik a nőiességet. A lágy szív kifinomult virágos illatjegyekből áll, melyek leheletnyi gondtalanságot és életbe vetett optimizmust hoznak az illatba. Az alapillatban olajfa, vanília és szantálfa lenyűgöző aromája rejtőzik, amely a valódi mélység és átszellemültség érzésével tölti fel. Az illat 2013 óta kapható.

Hangsúlyozza nőiességét és természetes báját! Ez a luxus női illat tökéletesen illik az olyan magabiztos nőknek, akik másként látják az életet! A Boss Orange illattal minden körülmények között rendezettnek, üdének és végtelenül vonzónak érzi majd magát. A Hugo Boss Boss Orange illata nappali viselet, és remekül áll majd Önnek a munkatalálkozókon és délutáni baráti beszélgetéseken. A Hugo Boss márka illatai a természetes női szépséget és átszellemültséget hangsúlyozzák.  

Összetétel

Alap
oliva, szantálfa, vanília
Fej
piros alma
Szív
afrikai narancsvirág, fehér virágok
Az illat fajtája
virágos

Hugo Boss A márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss Boss Orange

Új értékelés hozzáadása

üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
4.0
3 értékelés
2
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás

Menu