Hugo Boss Boss Nuit

eau de parfum nőknek 75 ml

Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
Hugo Boss Boss Nuit eau de parfum nőknek 75 ml
-USFH2DXiOU
31 700Ft
Kedvezmény 57%
75 ml
13 610Ft

Kód: HUG0464 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 07. 24., kedd
Személyes átvétel
2018. 07. 23., hétfő

Hugo Boss Boss Nuit parfüm leírása

A Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme nagyon csábító és vonzó női illat, amely a mágikus éjszakák izgató varázsát idézi. A Boss Nuit Pour Femme illat arcát Gwyneth Paltrow népszerű színésznő adta. Az illat elegáns, fekete miniruha ihletésű.

A Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme illatot kezdetben egyedülálló aldehidekkel kiegészített, friss őszibarack alkotja. Szívében csinos jázmin, ibolya és pazar virágtónusok rejtőzködnek. Melengető szantálfa és tiszta, rejtélyes moha tesz a végére lenyűgöző pontot. A Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme luxus eau de parfum kiváló választás esti társasági eseményekre.

A Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme illat a női érzékiség, rafináltság és eredeti találékonyság kifejezője. Aromája elveszi minden férfi nyugalmát. Ez az illat 2012-ben került piacra.  

Összetétel

Az illat fajtája
virágos

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Menu