Hugo Boss BOSS Ma Vie L'Eaueau de toilette hölgyeknek

2×
Hugo Boss BOSS Ma Vie L'Eau eau de toilette hölgyeknek
Hugo Boss BOSS Ma Vie L'Eau eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
19 100Ft

Spóroljon 57%
30 ml
8 170Ft

Kód: HUG7951 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

Hugo Boss BOSS Ma Vie L'Eau parfüm leírása
Összetétel

Egy friss tavaszi virágokból összeállított csokor ugyanúgy szebbé teszi a napunkat, mint a női Hugo Boss BOSS Ma Vie L’Eau eau de toilette. Az optimizmust és élénk energiát sugárzó illat nem csak az Ön napját szépíti meg, hanem a környezetéét is.

  • üdén virágos illat romantikus nőknek
  • csodálatosan kiemeli a természetes bájt
  • nappali viseletre ideális

Az illat összetétele
Először a frissen virágba borult kaktusz kellemes, de intenzív aromája varázsolja el, amely fokozatosan keveredik el a bódító bazsarózsa, a gyengéd rózsa és a vonzó magnólia jegyeivel. A bőrön a legtovább azonban a cédrus és a pézsma melengető kettőse tart ki, amelyek érzékien festik alá a kompozíciót.

Az illat története
A Hugo Boss BOSS Ma Vie L’Eau női illatot 2018-ban dobták piacra, és a modern nőket ünnepli, akik minden szerepben remekelnek, ugyanakkor megőrizték gyengédségüket és bájukat. Illatkompozíciója ideális választás a hosszú nyári napokra – remekül kiemeli a nők varázsát, ugyanakkor kellemesen üdítő.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kaktusz virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, rózsaszín rózsa, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, fehér pézsma
Az illat fajtája
virágos

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Ma Vie L'Eau