Hugo BossBOSS Bottled Tonic izzadásgátló deo stift uraknak

1×
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic izzadásgátló deo stift uraknak
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic izzadásgátló deo stift uraknak
75 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: HUG13133

A minőségi Hugo Boss BOSS Bottled Tonic dezodor hatékonyan győzi le a kellemetlen szagokat, hosszan tartó komfortérzetet és frissességet nyújt.

Tulajdonságok:

  • szagsemlegesítő
  • frissességet ad
  • hosszan tartó védelmet nyújt
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot

Használata:
Tiszta és száraz hónaljára vigye fel. A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti. Mindennapi használatra alkalmas.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, alma, grapefruit, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, szegfűszeg, fahéj, gyömbér
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, fás tónusok
Csomagolás
kristály dezodor

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.