Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Eau de Toilette spray -ben uraknak

Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Eau de Toilette spray -ben uraknak
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Eau de Toilette spray -ben uraknak
100 ml

Kód: HUG12957 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Hugo Boss BOSS Bottled Tonic
Összetétel

A férfi Hugo Boss BOSS Bottled Tonic Eau de Toilette könnyű, friss, de minden mással összetéveszthetetlen. Rabul ejti Önt kifinomult illatkompozíciójával, amely tökéletes viselet a hétköznapokon.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • fűszeres illat
  • fás illat
  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Használata:
A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti.

Összetétel

Csomagolás
spray

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Bottled Tonic