Hugo Boss BOSS Bottled Infinite ajándékszett II.

Hugo Boss BOSS Bottled Infinite ajándékszett II.
Hugo Boss BOSS Bottled Infinite ajándékszett II.
13 540Ft

13 540,00Ft / 1 db, áfával
Kód: HUG13225 | Raktáron

Eau de Parfum 50 ml + parfümös tusfürdő 100 ml

1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 06. 16.

Leírás Hugo Boss BOSS Bottled Infinite
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Hugo Boss BOSS Bottled Infinite parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • parfümös tusfürdő 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Bottled Infinite