Hugo Boss BOSS Bottled ajándékszett (uraknak) V.

1×
Hugo Boss BOSS Bottled ajándékszett (uraknak) V.
Hugo Boss BOSS Bottled ajándékszett (uraknak) V.

Kód: HUG13223 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 30 ml

Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 21 000 Ft értékben parfümöt és a kosarában egy 5 ml-es újratölthető parfümszórót választhat ajándékkent kedvenc illatának.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Hugo Boss BOSS Bottled
Összetétel

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Hugo Boss BOSS Bottled parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést
  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • mindennapos viselésre alkalmas
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 30 ml

Összetétel

Az illat fajtája
fűszeres, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Bottled1