Hugo BossBOSS Bottled ajándékszett I. uraknak

1×
Hugo Boss BOSS Bottled ajándékszett I. uraknak
Hugo Boss BOSS Bottled ajándékszett I. uraknak

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: HUG13148

Eau de Toilette 50 ml + dezodor 150 ml

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Hugo Boss BOSS Bottled parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • minden férfinak örömöt szerez
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • dezodor 150 ml

Összetétel

Az illat fajtája
fűszeres, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.