Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum hölgyeknek

47×
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum hölgyeknek
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
36 120Ft

Spóroljon 57%
80 ml
15 590Ft

Kód: HUG12839 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 19.

Hugo Boss BOSS Alive parfüm leírása
Összetétel

Az önben rejtőző hatalom, merészség és szenvedély talán mindig is csak arra a biztatásra várt, amelyet a Hugo Boss BOSS Alive adhat meg. Fedezze fel saját útját járva mindazt, ami teljessé teszi az életet és éljen bátran!

  • fás-gyümölcsös illat nőknek, amelyet áthat a pozitív energia
  • több összetevője közös az ikonikus BOSS Bottled férfi illattal
  • női illat, amelyet inspiráló nők terveztek

Az illat összetétele
Hangulata már az első illatoláskor ragyogóbbá és pozitívabbá válik az alma illatának köszönhetően, amely szilvával és zamatos fekete ribizlivel keveredve, egy csipet fahéjjal fűszerezve jelenik meg. Az illatban ezek után édes vaníliás jegyek bontakoznak ki, a hosszú lecsengésről pedig a fás jegyek kombinációja gondoskodik, élén a bársonyosan édeskés cédrussal.

Az illat története
A Hugo Boss BOSS Alive nemcsak illatával, hanem megjelenésével is egyediségről tanúskodik. A tökéletesen időtlen, nőies és elegáns üvegcsét Amelie Riech ékszertervező alkotta. A rózsaszín, nude parfümöt az aranycsíkkal díszített üvegcse teszi közszemlére, és a sikeres ékszertervező többi művére emlékeztet.

Az illatot kísérő kérdés így szól: „What makes you feel alive“? Ez a kérdés azért született, mert egy nő sikeressége sokféleképpen határozható meg, de a lényeg egy mondatban is összefoglalható: „A siker azt jelenti, hogy annak szenteljük magunkat, ami egy nőt éltet, ami életerőt ébreszt benne és ami kiteljesíti.”

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, szilva, fahéj, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
indiai jázmin, madagaszkári vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, olíva, alaszkai fa
Az illat fajtája
gyümölcsös, fás

Hugo Boss BOSS Alive vonatkozásában írtuk
Cikkek

Hugo Boss a márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

Értékelés Hugo Boss BOSS Alive47