A Hugo Boss márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A legdrágábbtól

Hugo BOSS: Legyen a saját stílusa főnöke

Manapság nehezen találni olyan embert, aki ne ismerné a Hugo Boss márkát. Közel 100 éves fennállása alatt a Hugo Boss a 20 varrónőt foglalkoztató kisvállalkozásból olyan divatóriássá nőtte ki magát, mely a világ high-end ruházatának és parfümjeinek egyik vezetője lett. A Hugo Boss a világ több mint 127 országában közel 15 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

A Hugo Boss márka széles portfólióját és csúcsminőségét azzal az elvárással tetőzte, mely azt ígéretet hordozza, hogy a Hugo Boss márka vásárlóinak minden helyzetben és minden körülmények között tökéletesen öltözöttnek kell lenniük. Legyen az akár Hugo Boss öltöny, Hugo Boss cipő, férfi vagy női parfüm, a Hugo Boss márka minden egyes darabjának mindig tökéletesen kell mutatnia a vásárlón. A Hugo Boss márka know-how abban a németországi Metzingenben koncentrálódik, ahol évekkel ezelőtt a története kezdődött.

A Hugo Boss márka gyökerei

Hugo Ferdinand Boss a saját fehérnemű üzletet vezető Heinrich Boss és felesége, Luise ötödik gyermekeként született 1885. július 8-án. A divattervező Hugo Boss saját ruhagyárát, melyben 20-30 varrónőt foglalkoztatott, 1924-ben nyitotta meg. A Hugo Boss márka termelése pedig a teljes öltözéket felölelte.

A világban zajló események ellenére, melyek az évek során a márkát sem kerülték el és az adott időben meghatározták, a Hugo Boss brand a mai napig fennmaradt. Mindenesetre pont a jelen, valamint az, amit a vásárlóinak kínál, teszi a Hugo Boss márkát azzá, ami.

Hugo Boss, mint HUGO és BOSS

Egészen 2018 tavaszáig a Hugo Boss szemüvegek, parfümök, a Hugo Boss órák, ruhák, a Hugo Boss öltönyök, de még a Hugo Boss papucsok is egyetlen logó és a Hugo Boss márka alatt voltak fellelhetők. 2018 tavaszától azonban a Hugo Boss portfólió a BOSS és a HUGO márkákra vált szét. Mindkettő a Hugo Boss márka magas minőségi követelményeinek megfelelő ruházatot, kiegészítőket és parfümöket kínál. Ez a szétválás csak azoknak az adott célcsoportoknak az igényeit kívánja még jobban teljesíteni, melyek számára a kollekciók készülnek. Önnek melyik tetszik jobban?

Hugo. Boss.

A BOSS márka alatt elsősorban a csúcsminőségű business ruházat, valamint a női és férfi szabadidő divat található. A Hugo Boss férfi órák, ruhák, Hugo Boss BOSS parfümök, de a BOSS márka portfóliójába tartozó minden más termék esetén is, elsődlegesen meghatározó a kifinomultság, a mindig első osztályú minőség és dizájn.

Azok számára, aki jobban szeretik az irányt mutatni, mint követni, itt a Hugo Boss HUGO kollekció. Nemcsak a mindennapi ruházatban, de a női Hugo Boss HUGO parfümökben, órákban vagy akár a tornacipőkben is a merész hozzáállás és lezserség tükröződik. A Hugo Boss HUGO elsősorban a fiatal vásárlókat szólítja meg.

Hugo Boss parfümök

A Hugo Boss BOSS és a Hugo Boss HUGO márka Hugo Boss parfümjei hosszú idő óta fokozottan közkedveltek. A Hugo Boss borotválkozás utáni arcvíz, illetve dezodor viszont remekül kiegészíti a Hugo Boss EDT és EDP illatát.

HUGO BOSS férfi parfümök

A Hugo Boss ikonikus férfi parfümjei között ott találjuk a Hugo Boss BOSS Bottled kollekciót is. Bestseller a Hugo Boss Bottled Eau de Toilette, melynek alapján egy egész sor további változat született. A Hugo Boss Night, a Hugo Boss Bottled Intense, a Hugo Boss Bottled Unlimited és a Tonic vagy az Oud változatok is világszerte a férfiak kedvencei.

A BOSS Bottled kollekcióból a borotválkozás utáni arcvizek és dezodorok sem hiányoznak. A Hugo Boss ajándékszett minden modern férfi számára garantáltan tökéletes ajándék.

A Hugo Boss további, rendkívül sikeres és a férfiak érzékeit meghódító sorozatának élén a Hugo Boss BOSS The Scent  Eau de Toilette áll, aminek megjelentek a csábító változatai is, azaz a Boss The Scent Private Accord, a még mélyebb Boss The Scent Absolute, illetve a Boss The Scent Intense.

A Hugo Boss parfümök a férfiak fiatalabb generációjának polcain is megtalálhatók. A Hugo Boss HUGO parfümök nekik készültek. Ők az igazi illatukat a Hugo Boss HUGO Man, a HUGO Just Different, a HUGO Reserved vagy a HUGO Iced kollekciókban találják meg.

Hugo BOSS női parfümök

A női Hugo Boss parfümök ugyanúgy a luxus szinonimái, mint a férfi Hugo Boss parfümök. A Hugo Boss BOSS Ma Vie parfüm lágyságával és eleganciájával bűvöli el a hölgyeket. A BOSS Ma Vie Eau de Parfum és Eau de Toilette egyaránt közkedvelt, és nem csoda, hogy a parfümvilág ikonjai közé tartoznak. A Boss The Scent For Her a másik olyan átfogó vonal, ami a Boss The Scent For Him névre keresztelt, férfi ellenpárjával együtt bestseller lett a piacon.

Ezt az egész kollekciót ellenállhatatlan érzékiség hatja át. Ide tartozik az első és egyedülálló Boss The Scent Eau de Parfum, a mélyebb és intenzívebb Boss The Scent Absolute és a Boss The Scent Intense, valamint a vágyakozással teli Boss The Scent Private Accord Eau de Parfum is. Bármelyik Hugo Boss parfüm mellett is dönt, az mindig érzéki jutalom lesz önnek, illetve tökéletes ajándék a szeretteinek.  

teljes szöveg szöveg elrejtése